CASTELLANO | CATALÀ | ENGLISH
Reverplas SAU està certificada
per la norma ISO 9.001/2.008
QUALITAT

Conscients de que la qualitat dels nostres productes compromet als nostres clients, exercim aquesta responsabilitat amb compromís formal i certificat. L’excel·lència es la nostra obsessió.

El procés de qualitat total és clau per la verificació, garantia y excel·lència de la producció. La comprovació d’estanqueïtat en el procés de producció, ens permet garantir la qualitat exigides per cada client i verificació de cada unitat fabricada.

Disposem d’un laboratori d’inspecció i control de la producció que s’inicia en el procés de disseny per la òptima validació del producte segons els requeriments del client fins al procés de producció i entrega.

El nostre laboratori compta amb un complert sistema estadístic informatitzat de control, validació per mostreig i verificació de la producció i serveis contractats. Disposem de les eines i instrumental de medició i control necessaris per a la certificació de la qualitat.
REVERPLAS SAU
Crta. De Palaudaries n°10
08185 Lliçà de Vall (Barcelona)

Tel. +34 93 843 92 76
Fax: +34 93 843 93 83
reverplas@reverplas.com
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació.
Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies | Acceptar